Το Γραφείο μας

Από την ίδρυση του γραφείου μας το 2012, πρωταρχικός στόχος για εμάς είναι η ισορροπία της ποιότητας και του κόστους, σε συνδυασμό με την εγρήγορση στη λήψη αποφάσεων προς όφελος της υπερασπιστικής γραμμής των πελατών μας.
Επιλέγοντας το γραφείο μας έχετε εξασφαλίσει:

 Δυνατότητα άμεσης συνάντησης –Αυθημερόν Ραντεβού
  Απόλυτη Εχεμύθεια
  Διαρκή ενημέρωση για την πορεία της υπόθεσης σας
  Εξειδικευμένες νομικές συμβουλές από εμάς και τους συνεργάτες μας
  Αποτελεσματικές νομικές λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας
  Άμεση επικοινωνία σε περίπτωση ανάγκης
Όλοι οι πελάτες μας έχουν την αμεσότητα και την ευχέρεια να έρθουν σε επικοινωνία με το γραφείο μας και να μας εμπιστευτούν το νομικό τους πρόβλημα. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η αφοσίωση και το χτίσιμο μιας μακροχρόνιας σχέσης με τους πελάτες μας επιδιώκοντας την ειλικρινή σχέση μαζί τους και κερδίζοντας την  εμπιστοσύνη τους μέσα από την εμπειρία και τις επιτυχίες μας σε πληθώρα περιπτώσεων του Δικαίου.

Οι παροχές μας

Η νομική υποστήριξη των πελατών μας ξεκινά από το επίπεδο της απλής συμβουλής και γνωμοδότησης, φτάνει μέχρι τη δικαστική αίθουσα και συνεχίζεται μετά την κάθε απόφαση της δικαιοσύνης.
Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, συνεργαζόμαστε με συναδέλφους δικηγόρους σε όλη την Ελλάδα, με εγνωσμένης αξίας επιστήμονες άλλων κλάδων (ιατροί, μηχανικοί, δικαστικοί επιμελητές, λογιστές κλπ) ενώ ταυτόχρονα φροντίζουμε για τον άρτιο και σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό του δικού μας γραφείου και τη συνεχή ενημέρωση της βιβλιοθήκης μας ώστε να είμαστε ενήμεροι για κάθε εξέλιξη.