Υπερχρεωμένα Φυσικά Πρόσωπα

Η υπερχρέωση του Έλληνα στις μέρες μας είναι ένα γενικό κοινωνικό φαινόμενο και πάντως αν θέλουμε να το αναλύσουμε, θα πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν ουκ ολίγα στοιχεία και δεδομένα. Κοινωνικοί, οικονομικοί και πολιτικοί λόγοι οδήγησαν ένα τεράστιο μέρος του πληθυσμού στο να μη μπορεί πλέον να εξυπηρετήσει τις υποχρεώσεις που ανέλαβε κατά το παρελθόν.

  

Υπό τον άμεσο κίνδυνο κοινωνικών κραδασμών τα τελευταία χρόνια ψηφίστηκαν νόμοι προκειμένου να προστατεύσουν τον αδύναμο σήμερα πολίτη από τον κίνδυνο να απολέσει βασικά δικαιώματα. Τα πιστωτικά ιδρύματα δεδομένου ότι δεν είναι φιλανθρωπικά, όπως άλλωστε αρέσκονται να τονίζουν μέσω των εισπρακτικών εταιριών, πολλές φορές, αν όχι πάντα, αγνοούν τις νέες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες και προσφέρουν «ρυθμίσεις» με τρόπο ώστε ο αδύναμος οφειλέτης να δεσμεύεται για μια ζωή απέναντί τους.

 

Το γραφείο μας είναι στη διάθεσή σας προκειμένου να σας ενημερώσει για το τι ισχύει και κυρίως να σας συμβουλεύσει και να σας καθοδηγήσει σύμφωνα με τον προτιμότερο για τη δική σας περίπτωση τρόπο αντιμετώπισης του δικού σας προβλήματος υπερχρέωσης και φυσικά όλους τους τρόπους προκειμένου να πετύχετε τη διάσωση των περιουσιακών σας στοιχείων.

 


Θα θέλαμε να σας τονίσουμε το εξής: Επειδή οι συγκεκριμένες υποθέσεις είναι σε έξαρση, πολλοί και χωρίς ξεκάθαρη ιδιότητα υπόσχονται «διαγραφή χρέους με το Νόμο Κατσέλη». Να είστε προσεκτικοί και να απευθύνεστε σε δικηγορικά γραφεία που εμπιστεύεστε.

Τα σοβαρά ζητήματα δεν αντιμετωπίζονται με ανεδαφικές υποσχέσεις από αμφίβολης ιδιότητας «επαγγελματίες».

Προστατεύστε την περιουσία σας και εξασφαλίστε μία αξιοπρεπή διαβίωση.

Δείτε τις σχετικές -μεταξύ άλλων- επιτυχίες του γραφείου μας  εδώ